Vanlige Spørsmål

Strath og legemidler?

Studier viser at Strath trygt kan brukes sammen med legemidler, andre kosttilskudd eller næringsmidler. Som en generell forholdsregel bør imidlertid alltid personer som går på medisiner rådføre seg med sin lege før inntak av ny medisin eller kosttilskudd.

Strath og bivirkninger?

Det finnes få rapporterte bivirkninger knyttet til bruk av Strath. Enkelte kan imidlertid reagere med lette magebesvær ved inntak av det flytende ekstraktet. Da bør dosen reduseres og eventuelt spes ut med vann. Man bør forholde seg til anbefalt dosering.

Candida Albicans?

En studie har dokumentert at urtegjærekstraktet i Strath ikke medfører problemer for de som sliter med en overvekst av gjærsoppen Candida Albicans i kroppen. Studien ble utført både på flytende ekstrakt og tabletter.

Glutenintoleranse og diabetes?

Glutenintolerante og diabetikere anbefales å bruke Strath-tabletter da disse ikke inneholder gluten eller søtningsmiddel.

Strath og slanking?

Hvis man slanker seg og vil unngå et høyt inntak av kalorier, kan det være fornuftig å ta et ekstra tilskudd i form av Strath for å styrke kroppen. Næringsbalansen og dermed også fordøyelsen forbedres med Strath.

Strath og gravide?

Gravide og ammende kan bruke Strath uten at dette medfører komplikasjoner. Men som en generell forholdsregel bør imidlertid alltid gravide rådføre seg med sin lege før inntak av ny medisin eller kosttilskudd.

Flytende eller tabletter?

Strath kommer i to varianter;- som flytende ekstrakt og i form av tabletter. Det er en myte at ekstraktet virker bedre. Det er dokumentert at effekten er den samme! Tabletter og flytende kan også brukes vekselsvis om hverandre uten problemer. Tablettene er praktiske å ta med seg, mens flytende gir litt ekstra næring.